David Pynchon mirant l'abisme...

Kung Fury: el petar-lo fet vídeo

Destarifat el diumenge, 31 maig, 2015 per Walden Regall

Nacho Vigalondo comentava l’altre dia, després de vore i flipar amb la nova pel·lícula de Mad Max (Fury road) que ja podíem anar tancant tots els cines. Algo així com que l’objectiu de tants anys de proves, des de els Lumiere fins avui en dia, ja ha estat assolit. Hem aplegat a la perfecció de l’espectacle cinematogràfic… O no?

Doncs jo diria que encara podem deixar unes quantes sales obertes per si de cas, i per a mostra aquesta espectacular creació audiovisual: Kung Fury

Si el revival sempre torna, aquest “regreso” als 80 és de lo millor que s’ha fet en molts anys (dècades diria jo). 30 minuts d’estètica de gimnas post Karate Kid amb guinyades a: Street fighter, Iron sky, Red Sonja, Regreso al futuro, Weird Science, Cadillacs and dinosaurs Robocop i al cotxe fantàstic. I ojito diàlegs!

Thor: has vist els meus pectorals Kung Fury?

Kung Fury: si, sòn pectorals èpics

Thor: Gràcies colega!

Bueno, a que esperes?

  • 2 comentaris