David Pynchon mirant l'abisme...

Mataré a vuestros muertos

Destarifat el dimecres, 4 febrer, 2015 per Walden Regall

B4fo7zaCEAA6vub
Alguna cosa està despertant al subsol de Barcelona, una entitat maligna més antiga que la pedra que fonamenta la ciutat comtal. Un ésser tan obscur com els secrets que romanen soterrats generació rere generació està sent invocat per un culte misteriós… Mentrestant, el districte de ciutat Vella pateix estranyes desaparicions cada cop més freqüents i inesperades, que no fan distinció de gènere, procedència o edat.

Una massa llefiscosa i pudenta que comença a ressorgir de les entranyes de la terra, té inquietes a alimanyes de tota especie que poblen de l’urbs. Un mal misteriós i ancestral amenaça l’existència humana i posa en alerta a les forces vives del Raval: botiguers, associacions de mares i pares, empresaris de l’espectacle, traficants, paios, gitanos, i inclús un indi sioux s’enfrontaran al mal que els amenaça, quan el destí es convertisca en un assumpte personal…

matare_a_vuestros_muertos_-_daniel_ausentePost-horror-còsmic poligonero, Pulp kinki, Penny dreadful del raval o la gastada: quan Lovercraft es troba amb Perros callejeros… Molt s’ha comentat i etiquetat sobre “Mataré a vuestros muertos”, tanmateix una definició per comparació molt més acurada de l’obra seria una cosa com aquesta:

“Mataré a vuestros muertos” és la versió literària de Predator inspirada en Lovecraft que faria Guy Ritchie posseït per l’esperit de José Antonio de la Loma.

“Mataré a vuestros muertos”, editada per “Prosa Inmortal” (2014) en la seua col·lecció “Bestias Pardas” és la darrera publicació editorial del Sr. Ausente (AKA Daniel Ausente). Daniel afirmava, fa un dies en el seu compte de twitter, que el llibre estava a punt de tenir tantes ressenyes com copies del mateix s’havien venut… Doncs vinga, a vore si amb la nostra aportació aconseguim el pleno.

“Mataré a vuestros muertos” és una novel·la pulp escrita a manera de dietari del terror d’un barri que treu el cap ignorant a l’horror còsmic del mal fet carn, budells i tentacles. Unes pàgines per les quals desfilen personatges històrics, llegendes mortes, mitologies sacres i cultes pagans. Una història contada conjuntament a través del temps per humans, animals i insectes

power1-510x600Aplegats a aquest punt i amb aquesta amalgama de referents, qui pot defugir la temptació de deglutir les seues pàgines plagades d’acció, misteri i kinkis?.

Encara tens dubtes?, no ho tens clar? Necessites algun al·licient més? Doncs aquí va una darrera genialitat que et farà córrer a clicar enl’enllaç de Prosa inmortal:

En un passatge de l’obra a Heinrich Himmler, el ministre de l’interior de Hitler en persona, el cap de la temuda Gestapo, el puto cap suprem de les Schutzstaffel (SS)… Doncs a aquest psicòpata sense escrúpols amb gorra de Turbonegro li roben la cartera en les rambles!

I si malgrat tot encara no estàs segur, això és senyal evident que necessites llegir “Mataré a vuestros muertos” de forma immediata. A què esperes insensat?!

P.D.: Ja sé quina serà la meua pròxima suggerència per a la rinyatura…

Destarifa o aporta la teua opinió.