David Pynchon mirant l'abisme...

Cine Dp: Plan 9 from outer space

Destarifat el divendres, 6 febrer, 2015 per Walden Regall

plan9Ja hi ha data per a la pròxima sessió del Cine DP. En aquesta ocasió la projecció tindrà lloc el proper 20 de febrer en la Casa de la Cultura de Vall d’Alba a les 19:00 hores de la vesprada (l’entrada és gratuïta). Alhora, la cinta sobre la que girarà la jornada és “Plan 9 from outer space”, una obra de culte del “peculiar” director Ed Wood.

Cine DP continua així la seua aventura per reunir ànimes afins i sensibilitats comunes en el seu afany per establir-se com una iniciativa més per dinamitzar la comarca.

Així doncs, teniu plan per al dia 20? Per que Cine DP té 9 bones raons per temptar-vos a acudir a la cita: Cinema, tertúlia, xarrada temàtica, anècdotes fílmiques, revisió crítica, bona companyia, un amfitrió d’excepció, rissotades assegurades i més sorpreses que a poc a poc aniran descobrint en la seua fan page (https://www.facebook.com/cinedp).
Us esperem a totes i tots!

Destarifa o aporta la teua opinió.