David Pynchon mirant l'abisme...

Torna Community (altra vegada)!

Destarifat el dimecres, 14 gener, 2015 per Walden Regall

L’espera s’ha acabat!, ja tenim data per a la sisena (i darrera? i on queda la pel·lícula?, que hi ha del Six seassons and a movie?) temporada de Community.

Si amics i amigues, com diu Jeff, el millor show de la història de la tv torna i ho fa en un lloc millor que la tv, en la xarxa!

Així doncs, el 17 de març tindrem nova mandanga de grandèrrim boca-xancla Dan Harmon (el que va tornar després de ser despedit -i qui pot parar l’ego d’una persona a qui la repesca el consolida com a imprescindible?-) i tal vegada, amb un poc de sort, l’esperada pel·lícula dels éssers humans de Greendale.

Sabem que ni Keanu Reeves, ni Matthew McConaughey ni Julia Roberts, ni dinosaures, ni unicorns apareixeran en aquesta nova temporada de 13 episodis. Tanmateix en una sèrie on hem tingut a Josh Holloway o a Jonathan Banks (AKA Mike Ehrmantraut) i on també hem gaudit de naus espacials, mons de lava, capítols en 32 bits, musicals, invasions zombis en carnestoltes i paintballs a mort… Tot és possible.

  • 1 comentari