David Pynchon mirant l'abisme...

Cròniques de la Vila del Pingüí

Destarifat el dissabte, 2 febrer, 2013 per Franky

Avui: Crònica de l’estilisme dels superherois

HE-MAN, y los Masters del Universo

L’altre dia estava fent un repàs a una (no recorde quina exactament) de les “evenings with Kevin Smith”; i en això que el grosset de Jersey, diu:- No em puc creure, que Lois Lane (Luisa Línia), un premi Politzer, no sàpiga la diferencia entre açò, “ell amb ulleres”…i açò…”ell sense ulleres”. Efectivament…com era possible que ningú repari amb un simple canvi d’ulleres de Clak Kent??; llavors vingué al meu record, altre heroi que camuflava la seua identitat secreta, d’una manera molt lamentable… http://www.youtube.com/watch?v=ae2No7bprmY

He-man (Éll-Home), conta la història de Adam, el príncep avorrit del planeta Eternia. El tipo es treia un espasa de darrere la camisa (como suena senyores), i després de invocar a un poder estrany d’un castell (calavera gris), és quedava en taparrabos y hipermusculat a lo increïble Hulk. El més curiós del tema és que NINGÚ en tot el planeta veia la diferencia entre Adam i He-Man, sols els diferenciava que el segon anava semi-despullat, i sortia de una sessió intensiva de rajos UVA (també en mons de fantasia, la Jet Set, cuida l’estètica).

Després estaven els dolents, entre una colla de monstres de colors, en destacaven els dos principals: Evilyn, una bruixa que estava molt Jamelga (per què no dir-ho), amb una pinta de Dominatrix que despertava unes prematures passions infantils y…Skeletor. Un malvat amb molt carisma, que plantejava molts interrogants, sobretot, com va pedre la cara? Perquè inexplicablement el tipo tenia una calavera en lloc d’un cap normal…però un cos que ni el ChuaChenagger tu.

Cal apuntar que la sèrie serví d’impuls a un merchandaising de joguets espectacular, ninots de tots els personatges, repliques dels castells etc etc. Matel se forrà!, fins i tot jo tenia un Skeletor i Un He-Man, que venien en una cinta de cassette, on actors de doblatge recreaven historietes i batalles, llàstima haver-la perdut…

Però He-Man, plantejava moltes preguntes a la meua mentalitat infantil, per exemple, com és que el príncep tenia una meleneta rubia…però les celles negres?? el mateix ocorria amb el seu col·lega Manatarms (hombre con armas)  o amb la barba blanca de Rajoy, i el seu cabell tintat de negre; però eixa és altra història…

La revisió no és aconsellable si en guardeu bon record, ara per fer unes rises esta be, per que els personatges corren d’una manera molt xunga, i sempre fan els mateixos gestos. Els guions eren més simples que’l mecanisme d’una botija

Nota: 5’5 sobre 10

  • 2 comentaris