David Pynchon mirant l'abisme...

Guia galàctica per autoestopistes, Il·lustrada!

Destarifat el dimecres, 11 abril, 2012 per EsPeC7rE

la guia de l'autoestopista galàctic
Il·lustracions per l’edició de “La Guia Galàctica per a Autostopistes”, de l’editorial The Folio Society, realitzades per Jonathan Burton.

Poesia i naus Vogones, presidents de l’univers amb dos caps, rates telequinétiques i molt més en aquesta adaptació il·lustrada de la magna obra de Douglas Adams. Una trilogia en 5 llibres (La Guia Galàctica per a Autoestopistes, El restaurant de la fi del món, La vida, l’univers i tot la resta, Fins ara, i gràcies pel peix, Informe sobre la Terra: fonamentalment inofensiva ) que s’inicià allà pels voltants del 1979 inspirada en l’edició radiofònica del programa del mateix nom.

En poques paraules: La xulor.

Visiteu la web de l’autor per si la dosi d’informació se us ha quedat curta www.jonathanburtonblog.net i la de l’editorial si la vostra ànsia mercantilista i compulsivitat mitòmana no decau després de passats uns 42 minuts procrastinatils.

Perdò, ja sé, ja sé… D’ont panic, aquí esta la referència de l’editorial: http://www.foliosociety.com/.

Destarifa o aporta la teua opinió.