David Pynchon mirant l'abisme...

La idea d’un Ultrashow a Castelló

Destarifat el dimecres, 23 febrer, 2011 per EsPeC7rE

miguel nogueraConfirmada la presència de Miguel Noguera amb el seu “UltraShow” en les Jornades de Còmic 2011 de Castelló.

Aquest post-artista, definit sovint com a “narrador d’avantguarda” és un salt qualitatiu en l’evolució del showman actual.

La seua proposta és fruït de l’esperpèntic reflex de l’stand up comedy americà sobre un mirall convex. Es presenta com un bombardeig incessant d’idees, que l’autor va desenvolupant sense solució de continuïtat, a mena de carrera de fons. Les seues reflexions, com una revisió del clàssic, que passaria si? afloren de la quotidianitat més absoluta per sumir-nos en un surrealisme màgic, sovint revelador i sempre delirant.

L’ultra show és la versió més anàrquica de l’acudit, on el narrador traspassa sense pudor la barrera de l’estil per explicar-nos el fets i les seues conseqüències amb pèls i senyals. L’actuació, que de segur no deixarà indiferent a ningú, representa la dramatització de la vinyeta transmutada en espectacle tridimensional.

D’aquesta forma la COMICS11, fidel al seu estil, ens complau any rere any apropant-nos a aquests titans i mantenint el nivell adquirit en edicions anteriors.

La cita, dissabte 9 d’abril a la seu del Centre Social San Isidro de Caixa Rural Castelló.

Avisats esteu…

Destarifa o aporta la teua opinió.