David Pynchon mirant l'abisme...

Rinyatura’s club

Destarifat el dimarts, 23 novembre, 2010 per EsPeC7rE

Aquest blog va nàixer entre destarifos i efluvis etílics amb la finalitat de crear una “mena de comunitat” (digues-li comunitat, digues-li merienda de frikis) per compartir inquietuds, coneixements, referències i frikades.

No estem inventant la roda ni ho pretenem. Tanmateix, una roda no serveix d’una puta merda sense un eix per dirigir-la. D’aquesta forma, la direcció que pensem que seria interessant per al fòrum és la de crear, com resa el subtítol del blog, un club de lectura 2.0.

Un espai de trobada on cercar referències per sortir de la monotonia editorial i de les “majors” cinematogràfiques.

La proposta, a mena de corol·lari de regles del club de la lluita, seria la següent:

  1. No es pot parlar del club.
  2. Cada més, un membre del destarifor proposarà una lectura amb la condició que no supere les 200 pàgines, que es trobe en edició de butxaca o format digital i que tinga un preu aproximat de 7-9€ (si és inferior, millor).
  3. Els altres membres del grup deuen llegir el llibre en el període proposat.
  4. El membre que propose el títol, passat el més, haurà de fer una ressenya per penjar en el blog i obrirà un fil en el destarifor on la resta de participants podran insultar, menysprear, aplaudir o reverenciar la proposta.
  5. Si no has proposat cap títol encara, ves fen-te a la idea.

D’aquesta forma, obrim el període de matriculacions al club de la rinyatura!

http://destarifosmil.com/destarifor/topic/rinyaturas-club

Destarifa o aporta la teua opinió.